7

Emilia Koikkalainen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Keuruu

1980

Puhun vahvalla äänellä maaseutukuntien elinvoimasta ja yrittäjyyden arvosta yhteiskunnalle.

Elinvoimainen maaseutu on Suomen kivijalka, joka rakentuu yrittäjyydestä ja yritteliäisyydestä. Olen ehdolla, koska haluan, että lapseni voisi valita elämän elinvoimaisessa maaseutupitäjässä.

Tuon mukanani realismia supistuvien kuntien taloudellisista paineista, mutta myös lujasta tahdosta tarjota turvallista arkea asukkailleen.

Haluan kasvattaa lapseni Suomeen, joka luottaa ihmisten kyvykkyyteen ja antaa heille mahdollisuuden rakentaa omannäköistään elämää.

Seniorina toivon voivani kuopsutella kukkapurkkeja ja marjapensaita Keurusselän rannalla ja käydä laviksessa muiden mummojen kanssa sähköpyörälläni. Toivon, että Suomi on entistä suvaitsevaisempi ja monikulttuurinen maa, joka on löytänyt uusia vahvuuksia monikulttuurisuudesta. Suomalaiset tuotantolaitokset pössyttelevät piipuistaan vesihöyryä ja ohiajavat rekat suhisevat mennessään. Peruspalvelut liikkuvat enimmäkseen bittien laajakaistoilla. Hallinto on harventunut ja automatisoitunut, jolloin ihmisten aikaa on vapautunut luovaan tekemiseen ja innovoimiseen.

Nyt onkin oikea aika vahvistaa maakunnan ääntä, reilun kilpailun sääntöjä ja valita eduskuntaan kotiseuturakastaja.