Pääministerin maakuntavierailu herätti kiinnostusta

Luhanka sai arvovaltaisen vieraan 13.12, kun pääministeri Alexander Stubb kävi mannersuomen pienimmässä kunnassa. Mukana olivat myös Keski-Suomen kokoomuksen kaikki 14 eduskuntavaaliehdokasta.

Alexander Stubbin twiitti ”Luhanka rules! #kokoomus #vaalit2015 @kskokoomus” kuvineen herätti mielenkiintoa maakunnan rajojen ulkopuolella ja Luhangan pieni kunta oli vähän aikaa mielenkiinnon kohteena myös sosiaalisessa mediassa.

Luhangasta vaalikiertue jatkui Laukaaseen, jossa pääministerin vierailu kiinnosti satoja kävijöitä. Täpötäydessä Jyväskylän kävelykadulla Stubb ehti juttelulun lomassa tapaamaan myös tiernapojat. Viimeisenä etappina tämän kertaisella kiertueella oli Jämsän Äijän aukio, jossa kuuma glögi kävi kaupaksi.

Alexander Stubb tulee tekemään kevään aikana kymmeniä vastaavia kierroksia eri puolilla Suomea.

Ehdokkaat bussissa 10x15
Pääministeri Alexander Stubb ja Keski-Suomen eduskuntavaaliehdokkaat vaalikiertueella Keski-Suomessa.

Kategoriat: Uutiset