MEP Henna Virkkunen kannustaa ehdokkaita vaalikentille

Keski-Suomen Kokoomuksen kampanja-avajaiset pidettiin lauantaina aurinkoisessa, mutta maaliskuisen koleassa kelissä. MEP Henna Virkkunen kiersi ehdokkaiden mukana Äänekoskella, Jyväskylän kävelykadulla ja Paviljongissa kirjamessuilla.

Vaaleihin on nyt kuukausi ja kampanjat tiivistyvät vaalipäivää kohden. Henna Virkkunen kannustaa ehdokkaita vaalikentille kohtaamaan ihmisiä ja keskustelemaan suoraan Suomen tilanteesta. Vaalikentillä poliitikoilta halutaan rehellistä puhetta ja konkreettisia avauksia siitä, miten Suomi saadaan uuteen nousuun.

Virkkunen kävi kiertueella Äänekoskella, jossa nousi keskusteluun bioenergiaan liittyvät teemat. Virkkunen on jäsenenä teollisuus-, tutkimus- ja energia-asioista vastaavan valiokunnassa (ITRE). Erityisen tärkeänä Virkkunen pitää sitä, että kasvua on mahdollista luoda kestävällä tavalla, innovaatioita ja energiatehokkaampaa yhteiskuntaa kehittäen.

Kategoriat: Uutiset