Nyt jos koskaan kannattaa vertailla ehdokkaita

Parasta äänestäjän kuluttajasuojaa tarjoavat ne ehdokkaat, jotka eivät äänien toivossa lupaa mahdottomia, vaan esittävät realistisen toimintamallin siitä, miten Suomen talous saadaan tolalle ja sitä kautta hyvinvointiyhteiskunta säilytetyksi. Nyt jos koskaan, kannattaa ehdokkaita vertailla.

Keski-Suomen Kokoomus ry, kevätkokous
Julkilausuma 9.4.2015
Julkaisuvapaa heti


Keski-Suomen Kokoomus: nyt jos koskaan kannattaa vertailla ehdokkaita.

Suomen talous on ylivelkaantumisen tiellä. Hyvinvointiyhteiskunnan rahoituksesta puuttuu vuositasolla lähes 10 miljardia euroa. Valtiovarainministeriön ennusteen mukaan julkisen talouden velan taittaminen laskuun edellyttäisi ensi vaalikaudella 6 miljardin euron sopeutustoimia. Pidemmällä aikavälillä tarvitaan myös merkittäviä rakenteellisia uudistuksia.

Tuottavan työnteon määrän lisääminen on yksi tärkeimmistä keinoista hyvinvointiyhteiskuntaa pelastettaessa. Seuraavan hallituksen on kaikin mahdollisin keinoin tuettava niitä toimia, jotka tähtäävät yrittäjyyden edellytysten parantamiseen, työn tarjonnan ja kysynnän parempaan kohtaamiseen sekä suomalaisen kilpailukyvyn parantamiseen. Työllisyysasteen nostaminen onkin seuraavan hallituksen tärkein tehtävä.

Tällä vaalikaudella julkista taloutta on sopeutettu yli kuudella miljardilla eurolla. Se on enemmän kuin yksikään hallitus aikaisemmin on sopeuttanut. Seuraavalla hallituksella tulee olla valmius samaan. Lisäksi seuraavan hallituksen pitää pystyä suoriutumaan työllisyyttä lisäävien rakenteellisten uudistusten tekemisestä.

Keski-Suomen Kokoomuksen kevätkokous katsoo, että nyt on tullut aika tunnustaa tosiasiat ja sanoa ei katteettomille vaalilupauksille. Käynnissä olevissa vaaleissa ratkaistaan Suomen suunta pitkäksi aikaa. Kevätkokous kannustaa äänestäjiä vaaliuurnille äänestämään ja päättämään aktiivisesti maamme tulevaisuudesta. Parasta äänestäjän kuluttajasuojaa tarjoavat ne ehdokkaat, jotka eivät äänien toivossa lupaa mahdottomia, vaan esittävät realistisen toimintamallin siitä, miten Suomen talous saadaan tolalle ja sitä kautta hyvinvointiyhteiskunta säilytetyksi. Nyt jos koskaan, kannattaa ehdokkaita vertailla.

Lisätiedot:

Pauli Partanen, puheenjohtaja, puh. 050 592 4471
O-P Niskanen, toiminnanjohtaja, puh. 050 358 7980

Keski-Suomen Kokoomuksen kevätkokouksessa 9.4 poliittisen tilannekatsauksen piti puoluesihteeri Minna Arve. Mukana myös eduskuntavaaliehdokkaitamme.

naamagalleria_nettiin

Lisätietoja:

Olli-Pekka Niskanen

Toiminnanjohtaja (opintovapaalla 8/2020 saakka)

Kategoriat: Uutiset