Keski-Suomen Kokoomus terävöittää maakuntapolitiikkaansa

Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallitus perusti 28.5 maakuntapoliittisen työvaliokunnan. Valiokunnan tehtävänä on nostaa keskusteluun maakunnan kannalta tärkeitä kehittämiskohteita, joita pyritään edistämään valtakunnan ja EU:n päätöksenteossa.

Valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin luhankalainen maakuntavaltuutettu Ahti Weijo. Muut jäsenet ovat Aira Putkonen Jämsästä, Reijo Kinnunen Kannonkoskelta sekä Juha Suonperä Jyväskylästä.

Työvaliokunta tulee kutsumaan kokoomuslaiset luottamushenkilöt ja yhdistysjohdon ensi syyskuussa ensimmäiseen yhteiseen kokoukseen, jossa linjataan kokoomuksen maakunnallisia tavoitteita.

”Keski-Suomen oma meppi Henna Virkkunen on jäsenenä teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnassa. Keski-Suomen kannalta nämä kaikki aihealueet ovat erittäin tärkeitä. ” toteaa työvaliokunnan puheenjohtaja Ahti Weijo. ”Kokoomuslaiselle maakuntapolitiikalle on kovasti kysyntää juuri nyt ja tämä on hyvä vastaus siihen.”

Piirihallitus pitää maakunnallista ohjelmatyötä erittäin tärkeänä juuri nyt, kun uusi hallituskausi on alkamassa, sote-ratkaisua haetaan ja biotalouden merkitys kasvaa maakunnassa.

Lisätiedot:

Ahti Weijo, työvaliokunnan puheenjohtaja, puh. 040 735 6956

Pauli Partanen, piirin puheenjohtaja, puh. 050 592 4471

O-P Niskanen, toiminnanjohtaja, puh. 050 358 7980

Kuva: vasemmalta valiokunnan jäsenet Reijo Kinnunen, Juha Suonperä ja Ahti Weijo. Kuvasta puuttuu Aira Putkonen.

Lisätietoja:

Ahti Weijo

Piirihallituksen jäsen, maakuntapoliittisen työvaliokunnan puheenjohtaja

ahti.weijo@elisanet.fi

040 735 6956

Luhanka

Olli-Pekka Niskanen

Toiminnanjohtaja (opintovapaalla 8/2020 saakka)

Kategoriat: Uutiset