Vuosi kuntavaalehin – tule mukaan vaalistarttiin!

Jokaisella teolla ja päätöksellä on pitkäaikaiset vaikutukset. Tarvitsemme mukaan vastuullisia päättäjiä, jotka eivät annan vaalikampanjan aikana katteettomia tai populistisia vaalilupauksia. Kokoomuslaisen kuntavaaliehdokas ottaa päätettävistä asioista selvää ja tekee jokaisen päätöksen harkiten. Jokaisen päätöksen takana on kokoomuslaiset arvot, eli vapaus, vastuu ja demokratia, tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.

Lauantaina 9.4. on tasan vuosi kuntavaaleihin ja Kokoomus tempaisee valtakunnallisesti erilaisin tapahtumin. Keski-Suomessa startataan vaalimoottorit käyntiin Jyväskylässä, Toivakassa, Laukaassa, Keuruulla, Äänekoskella ja Saarijärvellä. Ehdokaslomakkeita pääsee kirjoittamaan eri puolilla maakuntaa niin vaalistartissa kuin myös sen jälkeen eri tapahtumissa. Vaalistartissa on mukana kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo.

Vaalivalmistelut ja ehdokashankinta on koko maakunnan alueella hyvässä käynnissä. Jokaisessa Keski-Suomen kunnassa on kokoomuslainen vaalipäällikkö, joka neuvoo miten pääsee ehdokkaaksi. Tavoite on selkeä ja ensimmäisiä ehdokaslomakkeita on jo allekirjoitettu. Tästä se lähtee!

Viikonlopun vaalistarttiajat ja –paikat ovat:

Lauantai 9.4

klo 10-13 Toivakka, K-Market
klo 11-13 Laukaa, K-market (Wallineheimo 11-11.30)
klo 11-13 Jyväskylä, kävelykatu (Wallimeheimo 12-13)
klo 11-12 Jyväskylä, satama
klo 12-13 Jyväskylä, Kuokkala
klo 11-14 Keuruu, tori
klo 11-13 Saarijärvi, tori
klo 11-13 Äänekoski, CM

Sunnuntai 10.4
klo 14-16 Keuruu, Veturipuisto (Wallinheimo)

Kiinnostaako ehdokkuus? Ota rohkeasti yhteyttä

Kuntavaaliehdokkaaksi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset