Vuosi vaaleihin – ehdokashankinta käynnistyi vauhdikkaasti

Kokoomuksen valtakunnallinen vaalistartti käynnistettiin tasan vuosi ennen kuntavaaleja, eli 9.4. Myös Keski-Suomessa tempaistiin reilun kymmenen eri tilaisuuden voimin. Vaalistartin tarkoitus oli muistuttaa lähestyvistä vaaleista ja kannustaa kuntalaisia ehdokkaaksi. Tavoite onnistui hienosti, ehdokassuostumuksia kirjoitettiin runsaasti eri puolilla Keski-Suomea.

Kunnissa tehdään päätöksiä, joilla on merkitystä jokapäiväiseen arkeen. Kunnat päättävät muun muassa iltapäiväkerhojen toiminnasta, kiinteistö- ja kunnallisverosta ja siitä, miten katuja aurataan. Arki tehdään kunnissa.

Kiinnostaako ehdokkuus? Ilmianna itsesi tai ehdokas, jota olisit valmis itse äänestämään ja auttamaan kampanjassa.

Ilmianna ehdokas!

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset