Tervetuloa Ruiskukkien aikaan -risteilylle!

Elokuussa 27.8. risteillään jälleen. Kutsumme Sinut ja puolisosi / ystäväsi mukaan perinteiselle Ruiskukkien aikaan -risteilylle. Risteily on mitä mukavin paikka tavata naapurikuntien ja koko Keski-Suomen kokoomuslaisia ja käydä päivittämissä ajankohtaiset poliittiset kuulumiset. Samalla saamme nauttia kauniista järvimaisemista ja mukavasta seurasta. Ruiskukkien aikaan -risteily seilataan Päijänteellä, Rhea -laivalla.

Lähtö on Jyväskylän satamasta lauantaina 27.8 klo 17.00 ja paluu samaan paikkaan noin klo 20.00.

Tulethan mukaan muistelemaan mukavia menneitä ja suunnittelemaan uusia.

Oman porukan puhujien lisäksi ensimmäistä kertaa Keski-Suomeen vieraaksemme saapuu myös puolueemme melko tuore puoluesihteeri Janne Pesonen. Hän päivittää puolueen kuulumiset valtakunnan tasolta. Luvassa edellisvuosien tapaan maistuvaa ruokaa ja juomaa, musisointia, rentoa yhdessäoloa ja iloista seuraa!

Risteilylle ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 38 euroa (sisältää risteilyn ohjelmineen ja iltapaloineen) viimeistään 22.8. Jyväskylän Kansallisseuran tilille FI15 1045 3000 4646 68 (viite 123). Kun käytät viitenumeroa ja osallistuja on eri henkilö kuin maksaja, niin olisi hyvä erikseen sähköpostilla ilmoittaa osallistujat joko Mariliinalle (mariliina.kurkinen@hennavirkkunen.fi) tai Markulle (markku.ikkala@gmail.com).

Olette kaikki lämpimästi tervetulleet mukaan Päijänteen aalloille luomaan hyvää yhteishenkeä uuteen alkavaan politiikan syksyyn. Merkkaathan ajan jo kalenteriisi.

Piiritoimisto ja Jyväskylän Kansallisseura ry

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset