Kaikillehyva.fi – tapahtumapäivä Keski-Suomessa 22.10.

Keski-Suomessa kysytään lauantaina 22.10., miten rakennetaan kaikillehyvä.fi kotikunta!

Keski-Suomi ja Jyväskylä:

Keski-Suomen maakuntapoliittista ohjelmaa rakennetaan lauantaina 22.10 klo 13-16 Voimala Business Parkissa Jyväskylässä. Alustajina mm. kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo, Pihlajalinnan suunterveyshuollon liiketoiminnanjohtaja Pekka Utriainen. koulutuskuntayhtymän johtaja Vesa Saarikoski. Maakuntapoliittisen ohjelman esittely ja läpikäynti maakuntapoliittiseen työvaliokunnan puheenjohtajan Ahti Weijon johdolla. Päivän isäntänä toimii piirin puheenjohtaja Pauli Partanen.

Paikalla on yhdistysväkeä koko Keski-Suomen alueelta! Päivän aikana nettiin ladataan kuvia ja videoita päivän annista sekä täytetään porukalla kaikillehyvä.fi –kyselyitä.

Laukaa:

Kansallisen Kokoomuksen valtakunnallista toimintapäivää vietetään telttailun merkeissä Laukaan K-marketin pihassa 22.10. klo 11-13. Tule kertomaan ajatuksesi siitä, mihin asioihin haluaisit meidän puuttuvan, mitä pitäisi kehittää ja miten Laukaasta tehtäisiin entistä parempi paikka olla ja asua.

Saarijärvi:

Saarijärven torilla teltta pystyssä ja kahvit termarissa klo 11-13. Tervetuloa!

Keuruu:

Keuruulla hyvät kysymykset tehdään keskiviikkoisin! Cafe Gran Amante Keuruulla keskiviikko 19.10. klo 14-15. Kunta-asioiden kahvitunnilla on energiaa. Keuruun Sähkön toimitusjohtaja Esa Koivula esiintyy.

Cafe Gran Amante Keuruulla keskiviikko 26.10. klo 14-15. Tule nauttimaan kuppi kuumaa, kuulemaan ja keskustelemaan investoinneista Keuruulla.  Keskustelussa mukana Keuruun tekninen johtaja Janne Teeriaho ja Heikki Kankimäki.

www.kaikillehyva.fi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset