Piirin kevätkokous Jämsässä

Keski-Suomen Kokoomus ry piti kevätkokouksen Jämsässä Jokilaakson sairaalassa. Keski-Suomen Kokoomus ry kiittää Jämsän Kokoomusta hienoista ja sujuvista järjestelyistä. Kokouksessa tehtiin julkilausuma liittyen ammatillisen koulutuksen reformiin.

Kokous kävi vilkkaan keskustelun ammatillisen koulutuksen reformista koulutuskuntayhtymän johtajan Vesa Saarikosken alustuksen myötä. Ammatillisen koulutuksen reformi on edennyt opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen johdolla ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista lisätään. Tätä varten otetaan käyttöön uusi koulutussopimus.  Uudistus turvaa koulutustakuun koko peruskoulun päättävälle ikäluokalle ja laadukkaan ammatillisen koulutuksen alueellisen saatavuuden. Piirikokous piti uudistusta hyvänä, mutta nosti esille myös huolen työpaikoilla tapahtuvan koulutuksen käytännön järjestelyistä ja rahoituksesta.

Kevätkokouksen julkilausuma

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käytiin läpi kuntavaalien tulosta Keski-Suomen alueella ja tulevia maakuntavaaleja.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset