Periaateohjelmauudistus -tilaisuudet starttaavat Jyväskylästä

Viime vuodesta saakka suunnitteilla ollut periaateohjelmauudistustyö jalkautuu kentälle, kun maakunnittaiset aatekeskustelutilaisuudet starttaavat Jyväskylästä lauantaina 20.5. Alustajina opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, professori Petri Karonen sekä SITRAn asiantuntija Paavali Kukkonen.

Kaikille kokoomuslaisille tarjotaan mahdollisuus tuoda omat ajatuksensa osaksi periaateohjelman uudistusprosessia. Vuoden 2018 puoluekokouksessa kokoomuskenttä käsittelee ja hyväksyy puolueelle uuden periaateohjelman. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään Jyväskylässä 20.5. puoluevaltuuston kokouksen jälkeen hotelli Alexandrassa klo 16.00 alkaen.

Tilaisuus:  Kokoomuksen periaateohjelmauudistus –tilaisuus

Aika: Lauantai 20.5.2017 klo 16:00-18:00

Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Kansleri-kokoustila (Hannikaisenkatu 35,  Jyväskylä)

Alustajat: Alustuspuheenvuoron pitävät opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja Suomen historian professori Petri Karonen (JY). Kommentaattorina toimii asiantuntija (Uusi työelämä ja kestävä kehitys) Paavali Kukkonen Sitrasta.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus kokoontua Kokoomusnuorten ja Kokoomusopiskelijoiden kanssa vapaamuotoiseen arvoiltamaan koostamaan päivän antia Bella Roman kabinettiin klo 19 alkaen.

Tervetuloa mukaan uudistamaan yhteistä periaateohjelmaamme!

Lisätietoa:
Antti Vesala
Ohjelmapäällikkö
Kansallinen Kokoomus r.p
antti.vesala@kokoomus.fi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset