Puoluejohto tavattavissa Jyväskylässä lauantaina 20.5.

Puoluejohto jalkautuu Jyväskylään lauantaina 20.5. Puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo, opetusministeri Sanni-Grahn-Laasonen, puoluesihteeri Janne Pesonen ja MEP Henna Virkkunen ovat tavattavissa Jyväkylässä Kävelykadulla lauantaina 20.5. aamupäivän aikana.

Puoluejohto paikalla: puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo (10.30-11.00), opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (10.30-11.00), puoluesihteeri Janne Pesonen (10.30-11.00), MEP Henna Virkkunen (aika tarkentuu myöhemmin).

Kävelykadun teltalla on kahvitarjoilun lisäksi jaossa ilmapalloja ja ruusuja. Tule jututtamaan puoluejohtoa sekä paikallisia valtuutettuja ja kokoomusaktiiveja!

Ministeri Sanni Grahn-Laasonen on tavattavissa myös hotelli Alexandrassa Kokoomuksen periaateohjelmauudistus –tilaisuudessa klo 16-18. Lisätietoa.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset