Ruiskukkien aikaan -risteily 26.8.2017

Kutsumme Sinut ja puolisosi / ystäväsi mukaan perinteiselle Ruiskukkien aikaan -risteilylle. Risteily on mitä mukavin paikka tavata naapurikuntien ja koko Keski-Suomen kokoomuslaisia ja käydä päivittämissä ajankohtaiset poliittiset kuulumiset. Samalla saamme nauttia kauniista järvimaisemista ja mukavasta seurasta.

Ruiskukkien aikaan -risteily seilataan Päijänteellä, Rhea -laivalla. Lähtö on Jyväskylän satamasta lauantaina 26.8. 2017 klo 15.00 ja paluu samaan paikkaan noin klo 18.00.

Tulethan mukaan muistelemaan mukavia menneitä ja suunnittelemaan uusia. Oman porukan puhujien lisäksi saamme kuulla myös puolueen kuulumiset valtakunnan tasolta. Vieraanamme on Kokoomuksen varapuheenjohtaja Janne Sankelo.

Luvassa edellisvuosien tapaan maistuvaa ruokaa ja juomaa, rentoa yhdessäoloa ja iloista seuraa sekä arpajaiset!

Risteilylle ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 38 euroa (sisältää risteilyn ohjelmineen ja iltapaloineen) Jyväskylän Kansallisseuran tilille FI15 1045 3000 4646 68 (viite 123). Kun käytät viitenumeroa osallistujan tulee olla sama kuin maksaja tai pitää erikseen sähköpostilla ilmoittaa tulijoiden nimet Markulle (markku.ikkala@gmail.com). Toinen vaihtoehto on jättää viitenumero pois ja kirjoittaa pankkisiirron viesti -osioon henkilön tai kaikkien henkilöiden nimet, joiden osallistumisen risteilylle maksat. Risteilyn voi maksaa myös vielä paikanpäällä, jos tulosi varmistuu viime hetkessä.

Lämpimästi tervetuloa! Elokuussa tavataan taas.

Juha Suonperä
Puheenjohtaja
Jyväskylän Kansallisseura ry

Eeva-Kaisa Rouhiainen
Toiminnanjohtaja
Keski-Suomen Kokoomus

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset