Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja vaihtuu

Keski-Suomen Kokoomuksen syyskokous valitsee piirille uuden puheenjohtajan. Tehtävää yksitoista vuotta hoitanut Pauli Partanen ei asetu ehdolle jatkokaudelle. Syyskokous pidetään 29.11. Toivakassa.

Marraskuun lopulla kokoontuva Keski-Suomen Kokoomuksen syyskokous valitsee uuden puheenjohtajan. Tehtävää yksitoista vuotta hoitanut Pauli Partanen ei asetu ehdolle jatkokaudelle.

–  Tämä on luonnollinen jatkumo jättäessäni aktiivisen poliittisen vaikuttamisen viime keväänä. Puheenjohtajakauteni aikana Kokoomus on vakiinnuttanut asemansa merkittävän poliittisena toimijana maakunnassamme. Olen kiitollinen äänestäjilleni heidän antamastaan luottamuksesta, toteaa Partanen.

Puheenjohtajavaihdos tarkoittaa myös Kokoomuksen puoluehallituksen keskisuomalaisen jäsenen vaihtumista.

Partasen 25 vuotta kestäneen poliittisen uran aikana hän toimi valtuutettuna Jyväskylän maalaiskunnassa ja Jyväskylässä yhteensä kuusi kautta. Valtuuston puheenjohtajan tehtäviä kertyi 12 vuotta. Muita tehtäviä oli mm Jyväskylän koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsenyys 20 vuotta ja puheenjohtajuus kahdeksan vuotta, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen jäsenyys 14 vuotta.

Partasen puheenjohtajakauteen sisältyi kuntauudistuksen toteutuminen Jyväskylässä. Vahvana kuntapohjaisen palvelujärjestelmän kannattajana Partasella oli keskeinen rooli uuden Jyväskylän syntymisprosessissa. Nyt suunnitteilla oleva maakuntahallinto on Partasen mielestä monella tavoin ongelmallinen kuntien ja niiden asukkaiden kannalta.

Keski-Suomen Kokoomuksen syyskokous pidetään keskiviikkona 29.11.2017 Toivakassa.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Pauli Partanen, puh. 0505924471
Toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen, puh. 0407783149

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset