Lotta Ahola Jämsästä piirin uudeksi puheenjohtajaksi

Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja vaihtuu vuodenvaihteessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Lotta Ahola Jämsästä. Tehtävää yksitoista vuotta hoitanut Pauli Partanen ei asettunut ehdolle jatkokaudelle.

Keski-Suomen kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi on selvällä äänienemmistöllä valittu Lotta Ahola Jämsästä. Aholan lisäksi ehdolla oli Tapio Paappanen Keuruulta. Äänestystulos oli Ahola 20 – Paappanen 9.

Lotta Ahola on jämsäläinen sairaanhoitaja ja kolmen nuoren äiti. Ahola työskentelee Korpilahden ja Säynätsalon terveysasemien vastaavana hoitajana. Koulutukseltaan Ahola on sairaanhoitaja (y-amk) ja tällä hetkellä hän opiskelee ammatillisessa opettajakorkeakoulussa.

Lotta Ahola on kaupunginhallituksen jäsen ja Keski-Suomen liiton valtuuston 2. varapuheenjohtaja. Ahola on myös Jämsän seurakunnan valtuuston puheenjohtaja. Lotta Ahola on toiminut edellisen kauden Keski-Suomen kokoomuksen varapuheenjohtajana ja puoluehallituksen varajäsenenä.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin yksimielisesti Juha Suonperä Jyväskylästä ja Tapio Paappanen Keuruulta. Piirihallituksen jäseniksi vuodelle 2018 valittiin:

 

Lotta Ahola, Jämsä (puheenjohtaja)

Juha Suonperä, Jyväskylä (varapuheenjohtaja)

Tapio Paappanen, Keuruu (varapuheenjohtaja)

Santero Kujala, Muurame

Hanna Laakso, Laukaa

Marjo Pakka, Jyväskylä

Antti Rastela, Jyväskylä (uusi)

Merja Saarela, Jyväskylä

Tuija Siltanen, Viitasaari (uusi)

Terhi Simonen-Jokinen, Karstula

Ahti Weijo, Luhanka

Olli Jämsén, Äänekoski (uusi)

 

Kokoomuksen jäsenistö kokoontui sääntömääräiseen syyskokoukseen Toivakkaan Toivakka-taloon. Kunnan tervehdyksen toi kunnanjohtaja Pirkko-Liisa Vesterinen. Poliittinen tilannekatsaus kuultiin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimolta.

Piirikokous laati kokouksessa julkilausuman ”Kuntien itsehallintoa on puolustettava” (liitteenä).

 

Lisätiedot:

 

Lotta Ahola, puheenjohtaja 1.1.2018-, puh. 040 756 8206

Eeva-Kaisa Rouhiainen, toiminnanjohtaja, puh. 040 7783149

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset