Itsenäisyyspäivän Uusi Aalto -lehti on ilmestynyt

Itsenäisyyspäivän Uusi Aalto -lehti on ilmestynyt. Lehti on täynnä tarinoita 100-vuotta täyttävästä Suomesta aina sota-ajoista nykypäivään. Lehti katsoo myös tulevaisuuteen ja pohtii, millainen on hyvinvoiva Suomi myös jatkossa. Lehti on ilmestynyt Keskisuomalaisen välissä ja on luettavissa sähköisessä muodossa.

Lehdessä on mukana mm. Aino Suholan kirjoitus presidentti Sauli Niinistöstä sekä kuvaus kansanliikkeen ehdokkaan kampanjasta. Rintamaveteraanien kuvauksia. Kenttätykistörykmentissä palvellut Juho Vuoristo ja lottana toiminut Pirkko Saltevo kertovat sota-ajan muistoja. Kolme keskisuomalaista kokoomuslaista, Airi Sorsamäki, Joonas Hokkanen sekä Anna Pärnänen kertovat ajatuksiaan itsenäisestä Suomesta sekä ajatuksia tulevaisuudesta.  Lehdessä on myös artikkeli Jyväskylän asuntorakentamisesta sekä Petteri Orpon, Henna Virkkusen ja Sinuhe Wallinheimon kirjoitukset. Piirin ja kunnallisjärjestön puheenjohtajat ovat myös esittelyssä.

Lue lehti täältä

Hyvää itsenäisyyspäivää ja lukuiloa.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset