Henkilöstömuutoksia piiritoimistolla

Piiritoimistolla on uusia ja innokkaita työntekijöitä. Jyväskylän kunnallissihteerina aloitti Lassi Niininen ja järjestösihteerinä Valtteri Vaherto. Nuorten aluekoordinaattorina aloittaa vuoden alusta Aku Autio. Aution työpiste sijaitsee Seinäjoella. Niinisen ja Vaherto työskentelevät Keski-Suomen Kokoomuksen piiritoimistolla.

Kunnallissihteeri Lassi Niininen.

Piiritoimistoon kaksi uutta työntekijää

Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestön uusi kunnallissihteeri on Lassi Niininen. Lassi on tänä syksynä Jyväskylään muuttanut viestinnän opiskelija sekä Jyväskylän Kokoomusopiskelijoiden hallituksen jäsen. Politiikasta ja järjestötoiminnasta Lassi kiinnostui viime kevään kuntavaalien aikaan Virroilla, jolloin hän oli mukana vaalityössä sekä itse ehdokkaana. Uuteen työhönsä tuleva kunnallissihteeri suhtautuu innokkaan odottavasti. Työnkuvaan kuuluu viestinnällisten työtehtävien lisäksi erinäiset tehtävät kunnallisjärjestön hyväksi, kuten asiakirjojen pitäminen ajan tasalla sekä Kokoomuksen Jyväskylän valtuustoryhmän asioiden hoitaminen. Työsuhde alkoi 18.12.2017 ja on osa-aikainen.

Järjestösihteeri Valtteri Vaherto.

Keski-Suomen Kokoomuksen uusi järjestösihteeri on Valtteri Vaherto. Valtteri on aikasemmin toiminut toimisto- ja asiakaspalvelutehtävissä markkinointialalla ja aloittaa nyt innolla uusien työtehtävien parissa Kokoomuksen järjestötoiminnassa. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluu maakuntavaalien 2018 ja eduskuntavaalien 2019 valmistelu, ehdokashankinta ja vaalikampanjointi sekä tätä tukevat järjestö-, tiedotus- ja varainhankinnan tehtävät. Työsuhde alkoi 18.12.2017 ja on osa-aikainen.

Aiemmin kunnallis- ja järjestösihteerin töitä tehnyt Niilo Nissinen siirtyi 1.11.2017 Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan pääsihteeriksi. Onnea Tuhatkunta hyvästä valinnasta!

Nuorta voimaa pohjanmaalta

Aluekoordinaattori Aku Autio.

Pohjanmaan ja Keski-Suomen kokoomusnuorten aluekoordinaattorina aloittaa tammikuussa 2018 Aku Autio, 23. Autio on Seinäjoella asuva liiketalouden opiskelija. Kokoomusnuorten tehtäviin hän siirtyy Etelä-Pohjanmaan kauppakamarista. Kokoomuksen lisäksi hän toimii mm. kaupunginvaltuutettuna Kurikassa sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan puheenjohtajana. Työtehtäviin tulee kuulumaan mm. Kokoomusnuorten piirijärjestöjen hallinnon hoitamista, tapahtumajärjestelyjä ja viestintää. Aution pääsääntöinen työpiste sijoittuu Pohjanmaan kokoomuksen piiritoimistolle Seinäjoelle, mutta hän kulkee säännöllisesti myös Keski-Suomessa.

Aluekoordinaattorina vuoden 2017 toiminut Malviina Heinä lopettaa työssään 31.12.2017. Syksyn ajan piiritoimiston vahvuudessa ollut tuhatkunnan määräaikaisen projektikoordinaattorin Eelis Loikkasen työsuhde päättyi 15.12.2017.  Piiritoimisto toivottaa myös Malviinalle ja Eelikselle tsemppiä uusiin haasteisiin!

 

Lisätietoa:

Eeva-Kaisa Rouhiainen, p. 0407783149

Lassi Niininen, p. 044 981 2862

Valtteri Vaherto, p. 044 243 2833

Aku Autio, p.  050 4087 141

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset