Lotta Ahola puoluehallituksen jäseneksi

Lotta Ahola on valittu lauantaisessa puoluevaltuuston kokouksessa puoluehallituksen jäseneksi. Pitkään puoluehallituksen jäsenenä toiminut Pauli Partanen jättäytyi tehtävästä ja siirsi vastuun eteenpäin. ”Isot on saappaat, mutta lesti on hyvä”, toteaa Lotta Ahola sujuvasta vaihdoksesta.

Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Lotta Ahola on valittu Kokoomuksen puoluehallituksen jäseneksi 20.1.  pidetyssä puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä. Aholan varajäsenenä toimii piirin varapuheenjohtaja Juha Suonperä. Samalla päättyi Pauli Partasen yksitoista vuotta kestänyt puoluehallituksen jäsenyys.

Puoluehallituksen puheenjohtajana toimii puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo ja varapuheenjohtajina Sanni Grahn-Laasonen, Antti Häkkänen sekä Janne Sankelo.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset