Ilmoittaudu Tulevaisuuspäiville Tampereelle!

Perinteiset paikallisyhdistyksien puheenjohtajapäivät pidetään tänä vuonna lauantaina 17.3. Tampere-talolla. Tule mukaan pohtimaan kokoomuksen, Suomen ja maailman tulevaisuutta!

Päivän teemana on tulevaisuus ja nimenä Tulevaisuuspäivät. Kuulemme avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan alustuksen tulevaisuudesta ja lisäksi kaksi muuta tulevaisuuteen liittyvää virikepuheenvuoroa. Tulevaisuuspäivillä on paikalla puoluejohtoa puheenjohtaja Petteri Orpon johdolla sekä kokoomuksen ministerit että runsas joukko kansanedustajia.

Puheenjohtajan ollessa estynyt yhdistystä voi edustaa myös muu edustaja.

Päivän osallistumismaksu on 10e per henkilö. Hinta sisältää ohjelman, lounaan ja kahvitarjoilut. Päivä alkaa klo 9.00 ilmoittautumisella ja kahvitarjoilulla ja päättyy klo 16 mennessä puheenjohtaja Orpon puheeseen. Tarkka ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen puheenjohtajapäiville

Keski-Suomen Kokoomus järjestää perinteisesti bussikyydityksen puheenjohtajapäiville. Kyyti maksaa omakustanteena 10e/hlö.

Bussin reitti:

5.00 Kyyjärvi, Shell
5.25 Karstula, vanha matkahuolto
6.00 Saarijärvi, matkahuolto
6.30 Äänekoski, matkahuolto
7.15 Jyväskylä, matkakeskus
7.35 Muurame, Shell Muurame
7.50 Korpilahti, SEO
8.15 Jämsä, Shell Jämsä
9.30 Tampere, Tampere-talo

Paluumatka lähtee heti tilaisuuden päätyttyä.

Ilmoittautuminen bussiin

Bussin maksu suoritetaan ennen matkaa tulevalla maksulomakkeella tai bussin ovella pankkikortilla. Huom! Pankkikortilla maksettaessa lisätään palveluntuottajan kulut (1,95% / iZettle, yhteiskulu 10,20e).

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset