Viestintäkoulutus

Viestintäkoulutus

Haluatko parantaa vuorovaikutustaitojasi? Viestinnän ominaispiirteitä tässä ajassa ovat tarinankerronta, henkilö- ja ilmiökeskeisyys ja puhutteleva visuaalisuus. Kokoomuksen viesti tehdään yhdessä. Jokainen kokoomuslainen on viestijä.

Keski-Suomen Kokoomus järjestää yhdessä puoluetoimiston kanssa viestintäkoulutuksen Jyväskylässä torstaina 1.3. klo 17 lounasravintola Mirkassa. Kokoomuslaisesta viestinnästä tulevat kertomaan kokoomuksen viestintäpäällikkö Kirsi Hölttä ja viestintäkoordinaattori Janina Haapaniemi.

Koulutuksen keskiössä on vuorovaikutustaidot ja sosiaalisen median antamat mahdollisuudet.

Tilaisuus on avoin kaikille kokoomuksen jäsenille. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen: valtteri.vaherto@kokoomus.fi / 044 243 2833

Kategoriat: Uutiset