Etsimme maakunnan parhaita päättäjiä!

Kokoomuksen listalle etsitään parhaat päättäjät. Olet ehdokkaamme, jos olet asiantuntija omalla alallasi ja osaat edustaa koko maakuntaa tasapuolisesti. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja haluat että palvelut ovat ihmisen lähellä tai tulevat luokse. Sinulla sykkii sotesydän rinnassa ja kaipaat vapautta valita. Työllisyys voi olla vahvuusalueesi ja sinulla on siihen paljon annettavaa. Maakunnassa päätetään isoista kokonaisuuksista ja asiantuntijuutta tarvitaan monelta alalta.

Historian ensimmäiset maakuntavaalit ovat 28.10.2018. Maakuntavaaleissa äänestäjät pääsevät valitsemaan maakuntia johtavat maakuntavaltuustot. Maakuntavaltuustot päättävät maakunnan toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta.  Päätöksenteosta säädetään maakuntalaissa, jota valmistelee valtiovarainministeriö.

Valtakunnallinen sivusto uudistuksesta löytyy osoitteesta http://alueuudistus.fi/

Keski-Suomessa suunnittelu on jo pitkällä ja sitä voi seurata osoitteesta http://www.ks2020.fi/

Kokoomuksella tulee olemaan täysi lista ehdokkaita Keski-Suomen alueella, eli 103 ehdokasta. Eduskuntavaalien tapaan Keski-Suomi on yksi vaalipiiri: äänestää voi ketä tahansa vaalipiirin alueella olevaa ehdokasta. Ehdokkaita tullaan asettamaan kattavasti ja tasa-arvoisesti koko maakunnan alueelta. Kokoomukselle tärkeitä asioita on mm valinnanvapauden toteutuminen sote- ja maakuntauudistuksessa.

Jos päättäjän paikka uudessa maakunnassa kiinnostaa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiaiseen (p 0407783149, Eeva-Kaisa.Rouhiainen@kokoomus.fi), niin sovitaan tapaamisaika. Voit ilmoittaa kiinnostuksesta myös linkin kautta. Myös ilmiannot potentiaalisista ehdokkaista ovat tervetulleita.

Haluan maakuntavaaliehdokkaaksi!

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset