Tervetuloa tutustumaan Äänekosken Kokoomuksen toimitilaan!

Äänekosken kokoomus kutsuu kaikki tutustumaan uuteen toimitilaan Torikauden varrelle!

Äänekoskella on avattu uusi ja upea Kokoomuksen toimitila. Uusi tila sijaitsee keskellä kaupunkia, Torikadun varrella (Torikatu 4). Tila on kodikas ja siellä on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia ja kokouksia. Kahvia on tarjolla aina, kun ovet ovat auki.

Kokoomusväki toivoo, että paikkakuntalaiset ottaisivat tilan olohuoneekseen. Elokuussa vielä hieman huilataan. Syyskuun alusta tila on auki viikottain ja paikalle voi tulla keskustelemaan ajankohtaisista tai mieltä painavista asioista kahvikupposen äärelle aina kun ovi on auki! Aukioloajoista ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Jos olette kiinnostuneet järjestämään tilassa tapahtumia, ottakaa rohkeasti yhteyttä:

Irene Aaltonen / p. 050 592 4591

Riku Tulla / p. 040 840 8238

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset