Hanna Laakso ehdolla Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajistoon

Keski-Suomen Kokoomus esittää pastori Hanna Laaksoa (42) Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi kaudelle 2018-2020.

Hanna Laakso on ollut jäsenenä Kokoomuksen puoluevaltuustossa vuodesta 2016. Lisäksi Laakso on toiminut paikallisesti ja alueellisesti erilaisissa luottamustehtävissä muun muassa kunnanvaltuutettuna, maakuntavaltuutettuna, piirihallituksen jäsenenä sekä paikallisyhdistyksen johdossa.

Piirin puheenjohtaja Lotta Ahola pitää Laaksoa tulevaisuudentekijänä. ” Hanna on piirihallitukseen sitoutunut jäsen. Hänellä on näkemystä tulevaan ja taitoa sen esille tuomiseen. Hanna Laakso soveltuu erinomaisesti puoluevaltuuston varapuheenjohtajan tehtävään!”

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen puolestaan arvostaa Laakson sitoutunutta työotetta Kokoomuksen järjestökentällä.  ”Tunnen Hannan sitoutuneena, idearikkaana ja sinnikkäänä järjestöaktiivina, jolla on arvot ja sydän paikallaan. Hanna on loistava ehdokas Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi.” Samoilla linjoilla jatkaa kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Hän toteaa, että ” Hanna on erittäin tunnollinen järjestöaktiivi, jolla on sydän paikallaan. Hän on sosiaalinen ja aikaansaava persoona, joka idearikkaana henkilönä tuo pöytään aina jotain uutta. Olisi loistava valinta!”

Laakso kiittää saamastaan tuesta ja toivoo varapuheenjohtajana voivansa olla edelleen kehittämässä sitä avointa keskustelukulttuuria, mikä Kokoomuksen puoluevaltuustossa nykyisin vaikuttaa. Laakso toivoo, että puoluevaltuusto voisi olla vielä paremmin informoituna puoluehallituksen kokouksista esimerkiksi lyhyiden tiedotteiden muodossa. ”Tämä meillä on käytäntö maakuntavaltuustossa. Olen kokenut sen erittäin hyväksi toimintatavaksi. Valtuusto pysyy informoituna hallituksessa käsiteltävissä asioista”. Laakso toivoo myös jatkettavan hyvää käytäntöä puoluevaltuuston kokousten jalkauttamisesta maakuntiin.  ”Tämä käytäntö tuo hyvin näkyvyyttä Kokoomuksen politiikalle maakunnissa, jossa äänestäjien kasvupotentiaali on suuri. Tämä on hyvä muistaa varsinkin näin vaalisuman alla.  Se antaa myös voimaa ja virtaa paikallisyhdistyksille sekä piireille jatkaa tärkeää työtänsä Kokoomuksen hyväksi.”

Puoluevaltuuston puheenjohtajana toimii helsinkiläinen Aura Salla. Hänet valittiin toimeen kesäkuun juhlapuoluekokouksessa. Kaksi varapuheenjohtajaa valitaan puoluevaltuuston kokouksessa 15.-16.9.2018 Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Hanna Laakso
p. 040 528 2846
email: hanna.laakso@evl.fi

Lotta Ahola
Puheenjohtaja, Keski-Suomen Kokoomus
p. 040 756 8206
email: lotta@lottaahola.fi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset