MEP Henna Virkkunen ehdokkaaksi toukokuun EU-vaaleihin

Kokoomuksen puoluevaltuusto nimesi europarlamentaarikko Henna Virkkusen virallisesti ehdokkaaksi toukokuun EU-vaaleihin.

Henna Virkkunen koostaa ajatuksiaan uutiskirjeeseen:

Hienolta tuntuu! Suurella työn ilolla lähden pyrkimään toiselle kaudelle. Lähdin neljä vuotta sitten Euroopan parlamenttiin tekemään työtä sen eteen, että Suomi, suomalaiset ja Eurooppa pärjäisivät myös tulevaisuudessa. Paljon on saatu aikaan. Itse olen työskennellyt tiiviimmin energiaunionin ja digitaalisten sisämarkkinoiden rakentamisessa. Ne etenevät. Talous on kasvanut ja työllisyys kohentunut parhaimpiin lukuihinsa sitten kymmeneen vuoteen.

Euroopan unioni ei ole pelkästään talousalue tai sisämarkkina. Se on yhteisö, jonka kaikki jäsenet ovat sitoutuneet yhteisiin perusarvoihin: demokratiaan, oikeusvaltioperiaatteeseen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen. Näitä arvoja olemme halunneet edistää kaikkialla maailmassa. Nyt joudumme puolustamaan niitä jo Euroopan unionin sisälläkin, kun osa itäisistä jäsenmaista luisuu huolestuttavaan suuntaan.

Tulevalla vaalikaudella riittää siis tehtävää

Jotta tulevaisuuden haasteisiin pystytään vastaamaan, meidän on parannettava osaamista. Läpi Euroopan, lähes kaikissa jäsenmaissa ja kaikilla koulutusasteilla tarvitaan uudistuksia. Maailma muuttuu ja osaamistarpeet sen mukana. Kaikilla on oltava myös mahdollisuus jatkuvasti päivittää omaa osaamistaan, jotta pärjää työelämän muutoksessa ja voi luottaa omaan tulevaisuuteensa. Myös tutkimuksessa ja tuotekehityksessä meidän on napattava kilpailijat kiinni.

Henna Virkkusen ehdokkuus varmistui Kokoomuksen puoluevaltuuston kaksipäiväisessä kokouksessa Helsingissä 15.-16.9. Ehdokkaaksi nimettiin tässä vaiheessa kaikkiaan 6 ehdokasta: Sirpa Pietikäinen, Aura Salla, Petri Sarvamaa, Kimmo Sasi, Janika Takatalo sekä Henna Virkkunen.

Henna Virkkusen tukitiimiin voi liittyä täältä.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset