Keski-Suomen Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Keski-Suomen Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous nimesi 7 ensimmäistä ehdokastaan kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Nimettyjä ehdokkaita on eri puolilta Keski-Suomea: Jyväskylästä, Jämsästä, Karstulasta, Laukaasta ja Muuramesta.

Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen on tyytyväinen ehdokaslistaan jo tässä vaiheessa:

”Vaikka listalla on neljä eduskuntavaalien ensikertalaista, kaikki nimetyt ovat jo kokeneita konkareita politiikassa. Listalta löytyy niin kansanedustaja, maakuntavaltuutettuja ja -hallituksen jäsen kuin myös kuntapoliitikkoja. Listalla on valtakunnallisesti vaikuttavilla paikoilla istuvia edustajia, kuten Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan liittohallituksen jäsen sekä puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenet.

Ikäjakauma on laaja; nuorin ehdokkaamme on 24 vuotias ja seniorimme täyttää tänä syksynä 60 vuotta. Ammattiryhmiä on jo nyt hyvin edustettuna ja ehdokkaat muodostavat monipuolisen kokonaisuuden.”, Rouhiainen kertoo.

Keski-Suomen Kokoomuksella on selkeä tavoite: kaksi kansanedustajaa Arkadianmäelle.

”Viime kerralla tavoite jäi harmittavan pienestä äänimäärästä kiinni. Kaikki edellytykset on kevään karkeloissa päästä kahteen kansanedustajaan ja sen eteen tehdään työtä sekä ehdokashankinnassa että kampanjoinnissa.”, Rouhiainen toteaa.

Keski-Suomen Kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa 18. syyskuuta 2018 nimetyt seitsemän eduskuntavaaliehdokasta ovat:

  • Lotta Ahola ( 1971), sairaanhoitaja (y-amk), Jämsä
  • Hanna Laakso (s. 1975), pastori, Laukaa
  • Eelis Loikkanen (s. 1994), opiskelija, eduskuntaryhmän viestintäsihteeri, Jyväskylä
  • Terhi Simonen-Jokinen (s. 1976), yrittäjä, eläinlääkäri (ELT), Karstula
  • Juha Suonperä (s. 1958), eversti evp., Jyväskylä
  • Sinuhe Wallinheimo (s. 1972), kansanedustaja, LitM, Jyväskylä
  • Ville Väyrynen (s. 1975), kirurgi, Muurame

 

Lisätietoja:

Eeva-Kaisa Rouhiainen, Keski-Suomen Kokoomus ry, toiminnanjohtaja, p. 0407783149

Ehdokkaiden yhteystiedot

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset