Keski-Suomen Kokoomus nimesi lisää eduskuntavaaliehdokkaita

Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt 25.10. kaksi uutta eduskuntavaaliehdokasta: Katja Isomöttönen Jyväskylästä sekä Tommi Lunttila Äänekoskelta.

Katja Isomöttönen on 44-vuotias yksityinen perhepäivähoitaja Jyväskylästä. Yrittäjäperheeseen kuuluu aviomies, kaksi teinipoikaa ja yksi leikki-ikäinen. Aiemmin Isomöttönen on työskennellyt luonto- ja kulttuurimatkailun parissa Keski-Suomessa mm. Varjolan matkailutilalla Laukaassa ja kulttuurimatkailuhankevetäjänä Keuruulla.

Isomöttönen on kokenut ja monialainen päättäjä. Tällä hetkellä hän on Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen ja maakuntavaltuuston varajäsen sekä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kulttuuri- ja liikuntalautakunnan jäsen. Aiemmin Isomöttönen on toiminut mm. Jyväskylän kaupungin sivistyslautakunnan puheenjohtajana sekä lukioliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana.

Tommi Lunttila on 42-vuotias yrittäjä sekä maa- ja metsätaloustuottaja Äänekoskelta. Lunttila on kahden lapsen isä. Hän on toiminut pitkäaikaisena Äänekosken kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenenä, ja jatkaa ensi vuonna Äänekosken kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana.

Näkyvin luottamustoimi on ollut MTK ry:n valtuuskunnan puheenjohtajuus, jossa edunvalvontatyö keskittyi elinkeinojen toimintaedellytysten parantamiseen. Lunttila on lisäksi toiminut Keski-Suomen maakuntaliiton valtuuston varapuheenjohtajana. Viime vuosina hän on ollut mukana myös lukuisissa muissa luottamustoimissa poliittisella, järjestö- sekä elinkeinosektorilla.

Piirin toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen on iloinen siitä, että listan monipuolisuus karttuu edelleen.

– Isomöttönen on Jyväskylän valtuustoryhmän puheenjohtajana näkyvä ja yhteistyökykyinen persoona, jolla on jo nyt pitkä kokemus politiikan eri sektoreilta. Katjalla on taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä saada ihmiset innostumaan ja motivoitumaan, Rouhiainen koostaa ja jatkaa:

– Viime eduskuntavaaleissa Äänekoskelta ei ollut omaa ehdokasta. Alue kehittyy vauhdilla ja positiivisesti biotuotetehtaan ympärille ja Kokoomuslaiselle äänelle on yhtä enemmän paikkansa.  Ammattinsa ja kokemuksensa kautta Tommilla tuo listalle muun muassa maa- ja metsätalouden sekä yrittäjyyden näkökulmaa.Piirihallitus täydentää eduskuntavaalilistaa seuraavan kerran marraskuun loppupuolella.

Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallitus kokoontui Äänekosken Kokoomuksen vieraana Kokoomo -toimitilassa (Torikatu 4, Äänekoski). Toimitila on mahdollistanut Kokoomuksen näkyvyyden Äänekosken katukuvassa aivan uudella tasolla. Toimitila on avoin kaikille ja Äänekosken Kokoomus kutsuukin kaikki tutustumaan paikkakunnan uuteen olohuoneeseen.

 

Tutustu eduskuntavaaliehdokkaisiin

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset