Uusi kunnallissihteeri Karoliina Saraste esittelyssä

Kokoomuksen Jyväskylän kunnallissihteerinä aloitti Karoliina Saraste. Hänen toimenkuvaansa kuuluu kunnallisjärjestön ja valtuustoryhmän sihteerin työt. Sarasteen toimipiste sijaitsee Keski-Suomen Kokoomuksen piiritoimistolla.

Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestön uusi kunnallissihteeri on Karoliina Saraste. Saraste on 26 vuotias hiljattain valmistunut yhteiskuntieteiden maisteri.

”Kiinnostukseni politiikkaan ja kokoomuslaiseen ajatteluun kasvoi lukioaikoina ja valtio-opista muodostui selkeä valinta yliopiston pääaineeksi. Opintoihini sisältyi myös kulttuuripolitiikkaa, taloustieteitä, Eurooppa-opintoja, sosiaalitieteitä ja sukupuolentutkimusta,”, Saraste kertoo taustastaan.

Työkokemusta Sarsteella on mm äänikirjojen tarkastuskuuntelijana, Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluissa sekä Jyväskylän Kesän vapaaehtoistyöntekijänä. Uudessa työssään kunnallissihteeri odottaa haastavia työtehtäviä ja uusia kokemuksia. ”Työntekijänä haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja oppia uutta, vaikka se tarkoittaisi oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista.”, Saraste summaa.

Työnkuvaan kuuluu kunnallisjärjestön arjen pyörittämistä sekä valtuustoryhmän asioiden hoitaminen.

Yhteystiedot: Karoliina Saraste, karoliina.saraste@kokoomusjkl.fi, p. 044 981 2862

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset