Emilia Koikkailainen

Huopakauppias ja aktiivinen maailmankansalainen Emilia Koikkalainen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keski-Suomen Kokoomus ry on asettanut Emilia Koikkalaisen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Keuruulla asuva 38-vuotias Koikkalainen on Koskenpään Huopatehtaan omistaja ja yrittäjä.

Oman yrittäjyyden ja yrittäjäverkoston kautta yhteiskunnan muutostarve on konkretisoitunut huopakauppiaalle yhä vahvemmin: – Yhteiskunnaltamme vaaditaan uudenlaista tekemisen kulttuuria. Haluan olla rakentamassa tasa-arvoisempaa ja yritteliäämpää yhteiskuntaa, jossa vastuullisuuden laaja-alaisuus ymmärretään ja siihen kannustetaan entistä voimakkaammin.

Koikkalainen on Keuruun kaupunginhallituksen jäsen, Keuruun kokoomusnaisten puheenjohtaja ja yrittäjäaktiivi, jolle työelämän vastapainoa antavat yrittäjyysjärjestön verkosto ja aktiivinen nuorkauppakamarilaisuus. Nuorkauppakamarilaisuudesta (Junior Chamber International, JCI) onkin tullut Koikkalaiselle elämäntapa.  Emilia on juuri valittu nuorkauppakamarin kansainvälisiin luottamustehtäviin.

– Nuorkauppakamari on mielestäni maailman paras harrastus. Se on kasvattanut vaikuttamisen ja johtamisen taitojani, antanut mahdollisuuden vaikuttaa omaan yhteisöön sekä tuonut maailman kotiovelleni Keuruulla. Olen 8 vuoden ajan palvellut JCI:ssa ja ensi vuonna minulla on kunnia olla osa eurooppalaista kehitystiimiä, JCI:n European Development Councilia, joka tukee paikalliskamareiden kasvua ja kehittymistä ympäri Eurooppaa. Olen luonteeltani kehittäjä ja tekijä, jota vapaa-ajankäyttöni kuvastaa hyvin.

– Emilian energisyys ja asiakeskeisyys tuo hienon lisän ehdokaslistalle, Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen iloitsee. Virallinen valinta ehdokkaaksi tehtiin jo syyskuussa, mutta Emilia aktiivisena maailmankansalaisena on vielä tässä syksyn aikana halunnut keskittyä  JCI-maailmaan tehtäviin ennen virallista julkistusta. – Olen mielissäni, että voimme vihdoin vapauttaa Emlian ”laukalle” myös eduskuntavaaliehdokkaiden joukossa.

 

Yhteystiedot:

Emilia Koikkalainen

050 318 0553

emilia@huopaa.fi

www.emiliakoikkalainen.fi

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset