Anne Koskimaa-Jaatinen aloitti vaalikoordinaattorina

Anne Koskimaa-Jaatinen on aloittanut Keski-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattorina. Koskimaan vastaa vaalitoiminnan koordinoinnista sekä kampanjoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Anne on runsas kaksi vuotta sitten Suomeen muuttanut tyytyväinen paluumuuttaja. 26 vuotta ulkomailla osoittivat, että Suomessa on hyvä elää. Monessa erikokoisessa kaupungissa asuneena hän toteaa, että on hauskaa vaihteeksi asua ihmisen kokoisessa kaupungissa, jossa yksilökin voi vaikuttaa asioihin.

”Olen aina ollut kiinnostunut järjestötoiminnasta ja yhdessä tekemisestä, mutta ulkomailla toiminta on ollut enemmän lasten harrastusten ja koulujen kautta, naisjärjestötoimintaa sekä kansainvälistä hyväntekeväisyystoimintaa.
Olen vuosien varrella ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lukuisia projekteja. Ensi kertaa pystyn ottamaan osaa ja vaikuttamaan myös poliittisesti.

On kiinnostavaa nähdä miten ja minkälaisia päätöksiä kunnallisella tasolla tehdään. Tuleva kevät tulee olemaan äärimmäisen kiinnostava eduskuntavaalien suhteen. Haluan olla vahvasti mukana tavoitteessamme saada kaksi kansanedustajaa Keski-Suomesta sekä tietenkin varmistaa Henna Virkkusen jatkokauden europarlamentissa.” Anne kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan.

 

Tutustu eduskuntavaaliehdokkaisiin!

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset