Rakennusalan yrittäjä Reetta Nummelin Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keski-Suomen Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt rakennusinsinööri (AMK) Reetta Nummelin eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Reetta Nummelin (s 1981) on rakennusalan yrittäjä ja Garantia Rakennus Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Nummelin on rakennusinsinööri (AMK) ja syntyperäinen Säynätsalolainen. Hän on Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsen sekä kiinteistötoimituksen uskottu mies. Nummelin on Jyvässeudun yrittäjäkokoomuksen puheenjohtaja.

– Kiteytän teemani kahteen sanaan: työtä ja hyvinvointia. Yrittäjyys mahdollistaa minulle työpaikkojen luomisen ja työn tarjoamisen, joka puolestaan tuo kasvua sekä taloudellista turvaa monille. Työn ja verotulojen kautta mahdollistetaan hyvinvointi, taataan vakaa talous ja näin tulevaisuudessakin pystymme tarjoamaan maassamme kattavat ja laadukkaat peruspalvelut kaikille.

Meillä kaikilla on ikään tai sosiaaliseen asemaan katsomatta oikeus turvalliseen ja toimivaan asuinympäristöön. Meidän tulee tukea ikääntyvien mahdollisuuksia asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Olen itse nähnyt lähipiirissäni, jopa neljän ja viiden sukupolven asumisjärjestelyt, miten virkeänä ikääntyvä ihminen pysyy, kun vain saa asua omassa kodissaan esimerkiksi palvelutalon tai hoitolaitoksen sijaan. Kun ympäristö on tuttu ja turvallinen, niin mielikin säilyy paljon virkeämpänä. Eikä tämä koske pelkästään ikääntyviä ihmisiä vaan myös esimerkiksi liikuntarajoitteisia henkilöitä, niin nuoria kuin vanhoja. Erilaisia asumismuotoja tulee kehittää palvelemaan yksilöllisiä tarpeita ja tukemaan kotona asumista, Nummelin kertoo.

Meidän on luotava katse rohkeasti tulevaisuuteen ja annettava mahdollisuus uusille ideoille ja ajatuksille, joiden avulla voimme kehittyä ja luoda paremman huomisen!

– Reetta on vahva osaaja omalla alueellaan ja hänellä on vankka tausta Keski-Suomessa yrittäjänä ja paikallisena työllistäjänä. Uskon Reetan osaamiseen ja edustamiin arvoihin ja sen vuoksi päätinkin lähteä tukemaan hänen vaalityötään kampanjapäällikön roolissa, sanoo pitkäaikainen Jyväskylän kuntapoliitikko, LKV Savolinin perustaja, DV Diplomivälittäjä Reijo Savolin.

– Piirihallitus tekee huolellista työtä ja varmistaa, että ehdokaslista on paras mahdollinen kahden kokoomusedustajan saamiseksi Keski-Suomeen. Reetta on tulevaisuuden nimi ja noussut jo lyhyessä ajassa kokeneeksi kuntapoliitikoksi Jyväskylässä. Hän on osoittanut, että pystyy hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla asiantuntijuuttaan kaupunginvaltuustossa ja muissa luottamustoimissa, piirin toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen koostaa.

Lisätietoja:

Keski-Suomen Kokoomus
Eeva-Kaisa Rouhiainen, toiminnanjohtaja
p. 0407783149, Eeva-Kaisa.Rouhiainen@kokoomus.fi

Reetta Nummelin
p. 0407473908, reetta.nummelin@garantiarakennus.fi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset