Tuija Siltanen Viitasaarelta kokoomuksen viimeinen ehdokas Keski-Suomesta eduskuntaan

Keski-Suomen kokoomuksen piirihallitus on nimennyt viimeisen eduskuntavaaliehdokkaan, joka on viitasaarelainen Tuija Siltanen. Vuonna 1954 syntynyt Siltanen työskenteli vakuutusyhtiössä myyntipäällikkönä ennen eläkkeelle siirtymistään.

Siltanen on Viitasaaren kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen sekä kirkkovaltuuston jäsen. Hän on jäsen myös Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy:n hallituksessa.

Siltanen lähti ehdolle sytykkeenään viime aikojen keskustelut vanhuspalveluista. Siltanen omaa kokemuspohjaa senioriasioihin, sillä hän on isoäiti sekä huolehtii iäkkäästä äidistään.

Keski-Suomen Kokoomuksen lista kattaa koko Keski-Suomen uusimman ehdokkaan kautta. Ehdokkaita on Jämsästä, Muuramesta, Laukaasta, Luhangasta, Keuruulta, Äänekoskelta, Karstulasta, Viitasaarelta sekä Jyväskylästä. Naisia listalla on 8, miehiä 6. Ikäjakauma on laaja, nuorin ehdokas on 24-vuotias ja seniori 65-vuotias.

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset