Ehdokkaita tavattavissa vielä viimeisinä kampanjapäivinä ja -tunteina!

Sinä keskisuomalainen äänestäjä. Teitä harkitsijoita ja liikkuvia äänestäjiä on liikkeellä vielä valtavan suuri määrä. Nyt on viimeinen aika saada epätietoiset äänestäjät ja upeat ehdokkaamme kohtaamaan.

Sinä keskisuomalainen äänestäjä. Me Kokoomuksessa haluamme rakentaa Suomea, jossa jokainen voi luottaa siihen, että juuri hänelle käy hyvin. Äänestä eduskuntaan Kokoomuksen ehdokasta numeroilla 106-119.

Keski-Suomen Kokoomus laittaa vielä viimeisen vaalivaihteen päälle ja näkyy sekä kuuluu eri puolilla Keski-Suomea vielä viimeisinä kampanjapäivinä ja -tunteina. Ehdokkaita on tavattavissa eri puolilla Keski-Suomea tänään ja huomenna, mm. Jyväskylän kävelykadulla ja yöelämässä, Jämsän Äijän aukiolla, Karstulassa, Kannonkoskella, Saarijärvellä, Kyyjärvellä, Viitasaarella, Kuhmoisissa, Muuramessa,… Nämä meidän rakettiehdokkaat ehtivät moneen paikkaan, joten kannattaa seurata ehdokkaiden omia ilmoituksia. Tule tapaamaan omaa edustajaasi!

Luotamme teihin – luotamme Suomeen.

Tutustu ehdokkaisiin

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset