Kokoomus kiertää: eduskuntaryhmä Jyväskylässä pe 31.1.

Kokoomus kuuntelee ja on puheen­joh­taja Petteri Orpon johdolla lähte­nyt Suomen kier­tu­eelle kohtaamaan ja keskustelemaan kuntalaisten kanssa. Kiertue kestää 6 päivää ja matkan varrelle järjestetään tapahtumia 22 paikkakunnalle. Järjes­tämme tilai­suuk­sia, joissa jokai­sella on mahdol­li­suus kertoa näke­myk­sensä Suomen ja kokoo­muk­sen suun­nasta.

Jyväskylään puoluejohto ja eduskuntaryhmä jalkautuu tulevana perjantaina 31.1.2020 klo. 11:00. Tervetuloa tapaamaan puolueen puheenjohtajaa Petteri Orpoa, puoluesihteeri Kristiina Kokkoa sekä tietenkin Keski-Suomen oma MEP Henna Virkkunen ja kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Mukana myös kansanedustajat Sanni Grahn-Laasonen, Sari Multala, Terhi Koulumies, Marko Kilpi, Jukka Kopra ja Pia Kauma. Mukana kiertueella myös kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula sekä eduskuntaryhmän ja puoluetoimiston väkeä.

Ajatusten vaihdon lisäksi voit haastaa kansanedustajan pöytälätkässä sekä nauttia Sausage Kingin huippusuosituista hodareista (100 ensimmäiselle).

Pidetään luonnosta huolta – tule hakemaan apua lintujen talviruokintaan.

Mitä: Kokoomus kiertää, eduskuntaryhmä Jyväskylässä
Milloin: perjantai 31.1.2020, klo. 11-12
Missä: Kompassi, Jyväskylän kävelykadulla

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset