Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkäsen matkassa maanantaina 2.3.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen vierailee Keski-Suomessa maanantaina 2.3. Maakuntamatkailua tehdään vähäpäästöisyys ja ekologisuus edellä biokaasuautolla. Mykkänen itse omistaa sähköauton ja päivän aikana puhutaankin erityisesti vähäpäästöisen ei-fossiilisen autoilun edistämisestä.

Päivän aikana tullaan keskustelemaan erityisesti vähäpäästöisten autojen tulevaisuudesta ja millaisilla panostuksilla niiden määrää voidaan edelleen kasvattaa tieliikenteessä. Maakuntavierailuun kuuluu myös vierailu Äänekosken biotuotetehtaalla.

Ohjelma:

11.30-12.00 Saarijärvi, kirppis (Kauppakatu 8, Saarijärvi)

12.30-13.15 Äänekoski, Kokoomo (Torikatu 4, Äänekoski)

15.45-16.15 Jyväskylä, kahvila Elonen, 2. krs (Kauppakatu 31, Jyväskylä)

Kahvitarjoilu.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset