Kokoomuksen tavoiteohjelma -tilaisuus

Keski-Suomen Kokoomus ry järjestää Kokoomuksen tavoiteohjelma -tilaisuuden ke 11.3. klo 17.00 alkaen Jyväskylän kaupunginkirjaston Wolmarinsalissa (Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä). Alustajana paikalla toimii puolueen ohjelmapäällikkö Antti Vesala. Tilaisuus on tarkoitettu jäsenistölle.

Mikä on tavoiteohjelma?

Viimeksi Turun puoluekokouksessa 2018 hyväksyttiin puolueen uusi periaateohjelma. Tästä jatkumona puolue on laatimassa ja hyväksymässä ensi kesän 2020 puoluekokouksessa Porissa tavoiteohjelman. Tavoiteohjelmaa varten kutsumme koko jäsenistön valmistelutyöhön ja vaikuttamaan puolueen linjoihin.

Viime syksynä toteutettiin laaja politiikkakysely, ja nyt keväällä työtä jatketaan avoimilla keskustelutilaisuuksilla, joiden tarkoituksena on nostaa tavoiteohjelman kärjet esille ja terävöittää tavoitteet selkeiksi kokonaisuuksiksi.

Tule mukaan keskustelemaan ja luomaan Kokoomuksen tavoitteita ja uutta poliittista linjaa!

Etäisyys ei ole este – periaateohjelma-tilaisuuteen voi osallistua myös etänä, jos saapuminen paikan päälle ei ole mahdollista! Jos haluatte liittyä kokoukseen etänä, ilmoittautukaa ke 11.3. klo 14 mennessä: Eeva-Kaisa.Rouhiainen@kokoomus.fi, niin saatte linkin, jonka kautta tilaisuuteen voi osallistua.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset