Piiritoimiston etäpäivystys

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön sanojen mukaan: pidämme fyysistä etäisyyttä, mutta olemme henkisesti läsnä. Keski-Suomen Kokoomus avaa etäpäivystyksen jäsenilleen Keski-Suomen alueella.

Keski-Suomen Kokoomuksen piiritoimisto on suljettu, mutta olemme tavoitettavissa aivan kuin ennenkin – mutta etänä. Jos Keski-Suomen Kokoomuksen alueella oleva jäsen tarvitsee jäsenneuvontaa, niin olemme tavoitettavissa normaalisti toimistoaikaan puhelimitse / sähköpostitse. Näiden lisäksi olemme tavoitettavissa TEAMS-etäyhteydellä seuraavasti:

  • maanantai klo 12-14
  • keskiviikko klo 12 -14
  • torstai klo 12 -14
  • sopimuksesta myös muulloin.

Paikalla etäyhteyden päässä ovat ainakin toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen ja/tai kunnallissihteeri Karoliina Saraste.

Linkin TEAMS-neuvontaan saat pyytämällä: Eeva-Kaisa.Rouhiainen@kokoomus.fi tai Karoliina.Saraste@kokoomus.fi tai piirihallituksen jäseniltä.

Toimintatavat vielä muotoutuvat, mutta pyrimme auttamaan tässä vaiheessa ainakin jäsenneuvonnassa (jäsenrekisteri, ansiomerkit ym.) sekä etäkokouksien järjestämisessä. Mihin muuhun kaipaatte tässä vaiheessa apuja etänä? Laittakaa vinkkejä ja toiveita: Eeva-Kaisa.Rouhiainen@kokoomus.fi.

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset