Etäkokoustamisen ABC to 2.4. klo 18

Poikkeusoloihin sopeutuminen kysyy monien sähköisten apuvälineiden ja -ympäristöjen haltuun ottamista, jonka johdosta Keski-Suomen Kokoomus yhteistyössä Kansion kanssa kutsuu jäsenensä kouluttautumaan etäkokoustamisen saloihin torstaina 2.4. klo. 18:00 alkaen.

Kansion kouluttajat Veli-Pekka Manninen ja Niilo Nissinen tarjoavat Microsoft Teamsin etäyhteyden avulla rautaisannoksen etäkokoustamisen perusteita, sekä mm. Google Hangout -sovelluksen käytöstä hallituksen kokousten järjestämisessä.

Koulutus on avoin kaikille Keski-Suomen kokoomuslaisille. Teamsin käytössä vielä harjaantumattomat voivat saapua paikalle klo. 17:00 alkaen ja harjoitella kouluttajien opastuksella sovelluksen käyttöä.

Mitä: Etäkokoustamisen ABC – sähköinen kokoustaminen haltuun
Missä: Microsoft Teams videoneuvottelutilassa oheisen linkin takana.
Milloin: Torstaina 2.4. klo. 18:00 alkaen
Kenelle: Kaikille Keski-Suomen kokoomuslaisille
Linkki koulutukseen: https://bit.ly/3auVra5

Koulutukseen osallistutaan etäyhteydellä Teamsin avulla (ent. Skype). Yhteyden voi ottaa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Koneessa tulee olla kaiutin ja mikrofoni. Tämän tapahtumaskutsun mukana tulee linkki, jonka avulla etäyhteys on mahdollista muodostaa. Kun olet liittymässä koulutukseen, klikkaa linkkiä. Jos et ole aiemmin käyttänyt Teamsia, koneelle voi asentua lisäosa ennen etäyhteyden muodostumista. Teamsissa voi avata/mykistää mikrofonin tai näyttää/piilottaa oman kuvan koulutuksen aikana. Teams-koulutukseen voi liittyä missä vaiheessa kokousta vaan.

klikkaa tästä koulutukseen

Lisätietoja ja opastusta yhteyden saamiseen:

Niilo Nissinen
Koulutussuunnittelija
Kansallinen Sivistysliitto
Puh. 040 0183238
niilo.nissinen@kansio.fi

Eeva-Kaisa Rouhiainen
Toiminnanjohtaja
Keski-Suomen Kokoomus ry
Puh. 040 7783149
eeva-kaisa.rouhiainen@kokoomus.fi

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset