Puoluevaltuuston jäsenet Keski-Suomesta kaudelle 2020-2022

Puoluekokous valitsi edustajat Kokoomuksen puoluevaltuustoon kaudeksi 2020-2022. Keski-Suomen edustajat aloittavat työnsä syyskuun lopussa pidettävässä järjestäytymiskokouksessa.

Keski-Suomen edustajat Kokoomuksen puoluevaltuustossa kaudella 2020-2022 ovat Hanna Laakso (Laukaa) ja Anna Pärnänen (Jyväskylä) sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenet Eero Peltola (Jämsä) ja Jarkke Kämäräinen (Jyväskylä).

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Heikki Autto (Rovaniemi).

Puoluevaltuusto on Kokoomuksen ylin päättävä elin puoluekokouksen jälkeen.

Valinnat teki Kokoomuksen puoluekokous, joka järjestettiin 4.-6.9. Porissa ja seitsemällä etäpisteellä eri puolella Suomea. Keski-Suomen edustajat osallistuivat kokoukseen sekä Porissa että Seinäjoen etäpisteellä.

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset