Keski-Suomen Kokoomuksen syyskokous ti 24.11.

Piirin syyskokous pidetään tiistaina 24.11. Poliittisen tilannekatsauksen pitää kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen.

Keski-Suomen Kokoomus ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina, 24. päivä marraskuuta kello 18.00 Muurame-sali (Nisulantie 1, Muurame). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat.

Kunnan terveiset kokoukselle tuo Muuramen hallintopäällikkö Sami Niemi.  Poliittisen tilannekatsauksen tulee pitämään Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen (etäyhteyden kautta).

Kokouskahvit klo 17.30 alkaen.

Huom! Kaikille kokousedustajille jaetaan ilmoittautumisessa maskit, joita vahvasti suositellaan pidettävän koko kokouksen ajan. Koronaviruksen vuoksi muistutamme hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Toivomme, että et osallistu tilaisuuteen, jos Sinulla on flunssan oireita. Emme kättele.

Tilaisuus on vain jäsenistölle.

TERVETULOA

Piirihallitus

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset