Lotta Ahola jatkaa puoluehallituksen jäsenenä

Kokoomuksen puoluevaltuusto valitsi puoluehallituksen jäsenet la 23.1. Keski-Suomea edustaa Lotta Ahola ja hänen varajäsenenä Katja Isomöttönen. Samalla Kokoomus avasi kuntavaalikampanjan, julkaisi kuntavaaliohjelman sekä lanseerasi virtuaalisen kiertueen. Sydän on oikealla 💙

Kokoomuksen puoluevaltuusto kokoontui etäkokouksena lauantaina 23.1. Kokouksessa valittiin puoluehallituksen jäsenet vuodelle 2021. Lotta Ahola jatkaa puoluehallituksen jäsenenä ja Katja Isomöttönen henkilökohtaisena varajäsenenä.

Kokoomus julkaisi kokouksessa kuntavaaliohjelman. Kuntavaaliohjelma on hyväksytty Kokoomuksen puoluehallituksessa ja se linjaa Kokoomuksen painopisteet kuntavaaleihin sekä kannat keskeisiin kuntapoliittisiin ja kuntia koskettaviin valtakunnanpoliittisiin avainkysymyksiin. Ohjelma vastaa siihen kysymykseen, mikä on Kokoomuksen mielestä erityisen tärkeää juuri nyt, näissä kuntavaaleissa.

Kokoomuksen kuntavaaliohjelma

Kokoomuksen puoluejohto ja kansanedustajat kiertävät Suomea virtuaalisesti 23.-30. tammikuuta. Kiertue on ensimmäinen tässä laajuudessa toteutettu kaikille avoin virtuaalinen kuntavaalikiertue. Kiertue starttaa Helsingistä lauantaina 23. tammikuuta ja päättyy lauantaina 30.1. Pirkanmaalle. Viikon aikana käydään kaikissa maakunnissa ja miltei 90 paikkakunnalla. Keski-Suomeen kiertue laskeutuu keskiviikkona 27.1.

Lisätietoa kiertueesta

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset