Jokaisessa Keski-Suomen kunnassa voi äänestää kokoomuslaista

Kuntavaalien ehdokashankinta on päättynyt. Keski-Suomen jokaisessa kunnassa voi äänestää kokoomuslaista ehdokasta.

Keski-Suomessa lisäaika toi tusinan verran uusia ehdokkaita listalle useaan kuntaan. Kokonaisehdokasmääräänsä viime vaaleista kasvattivat Jyväskylä, Kyyjärvi, Viitasaari ja Äänekoski. Jyväskylässä on jätetty täysi 100 ehdokkaan lista.

Kokoomuksen valtakunnallinen tavoite oli ylittää viimekertainen ehdokasmäärä ja tavoite toteutui. Kyseessä on historiallinen positiivinen suunnanmuutos kuntavaalien ehdokasmäärässä. Alustavien tietojen mukaan ehdokasmäärä ylitti 6000 ehdokasta ja Kokoomuksella on toiseksi eniten ehdokkaita valtakunnallisesti Keskustan jälkeen. Historiallisesti pääministeripuolueen SDP:n ehdokasmäärä tippui sekä Kokoomuksen että Perussuomalaisten taakse.

Ehdokkaiden nimet julkistetaan virallisesti lähiaikoina ja kampanjat saavat alkaa. Sydän on oikealla!

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset