Rauhaa rajalle -ilta Jyväskylässä

Kokoomuksen Rauhaa rajalle – tapahtumaketju rantautuu myös Keski-Suomeen.

Yleisötilaisuuden teemana turvallisuuspolitiikka. Keskustelun aloittaa filosofian tohtori, eversti (evp) Martti J. Kari, jonka teemana on ajankohtainen Venäjä. Kansanedustaja, kokoomuksen eduskuntaryhmän vpj, puolustusvaliokunnan jäsen Jukka Kopra avaa eduskunnan päätöksentekoa ja NATO-keskustelua. Paikallista näkökulmaa tuo Keski-Suomen reserviläispiirin puheenjohtaja Perttu Hietanen, joka kertoo mm. miten reserviläistoimintaan pääsee mukaan. Tilaisuuden juontaa Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Lotta Ahola.

Aika: pe 6.5. klo 18-20
Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjaston Wolmar-sali. Jyväskylän kaupunginkirjaston Cygnaeuksenkadun ja Vapaudenkadun puoleiset pääovet ovat kiinni lakon vuoksi. Sisäänpääsy kirjastoon Vapaudenkadun parkkialueen puoleisesta ovesta, eli ns. ”kansalaisopiston ovista”. Esteetön kulku invapaikkojen viereisestä ovesta (ovikellolla tullaan avaamaan ovea).

Alustajat:
– Filosofian tohtori, eversti (evp) Martti J. Kari.
– Kansanedustaja, eduskuntaryhmän vpj, puolustusvaliokunnan jäsen Jukka Kopra.
– Keski-Suomen reserviläispiiri ry, puheenjohtaja Perttu Hietanen.

Tilaisuuden juontaa Keski-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Lotta Ahola.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset