Puolevaltuuston jäsenet 2022-2024

Kokoomuksen puoluekokous Kalajoella on valinnut puoluevaltuuston jäsenet kaksivuotiskaudelle.

Kokoomuksen puoluekokous Kalajoella on valinnut puoluevaltuuston jäsenet kaksivuotiskaudelle. Keski-Suomen Kokoomuksen edustajat ovat

Emilia Koikkalainen, Keuruu (varajäsen Eero Peltola, Jämsä)
Konsta Tarnanen, Jyväskylä (varajäsen Karoliina Saraste, Jyväskylä)

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Heikki Autto Lapista. Hän on toiminut valtuuston puheenjohtajana myös kauden 2020-2022. Kaikki valitut jäsenet löytyvät osoitteesta: https://www.kokoomus.fi/kokoomuksen-puoluekokous-valitsi-puoluevaltuuston-kaudelle-2022-2024/

Puoluevaltuusto käyttää puolueen ylintä päätösvaltaa puoluekokousten välillä. Puoluevaltuustoon kuuluu valtuuston puheenjohtajan lisäksi kuusikymmentä jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Jäsenet ja varajäsenet valitaan varsinaisessa puoluekokouksessa ja heidän toimikautensa alkaa heti ja kestää seuraavaan varsinaiseen puoluekokoukseen asti. Valtuutettujen kausien määrä on rajoitettu kolmeen.

Puoluevaltuuston tehtävänä on mm. puolueen syys- ja kevätkokousasiat (budjetti, jäsenmaksun määrääminen, tilinpäätös ym.), puoluesihteerin valinta sekä muut poliittiset asiat. Puoluevaltuustolle voi jättää myös aloitteita.

 

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset