Monipuolisia keskusteluja ympäristöministerin kanssa Keski-Suomessa

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen kiersi pohjoista Keski-Suomea maanantaina 23.2. Kansalaistapahtumissa puheenaiheet liittyivät monipuolisiin teemoihin ja erityisesti ministerin vastuualueeseen.

Keskustelussa nousi esiin yhtenä teemana haja-asutusalueiden jätevesilainsäädäntö. Ympäristöministeri toi tuoreita tietoja ministeriöstä. Ministeriön tavoitteena on kohtuullistaa lainsäädäntöä erottelemalla ympäristönsuojelullisesti herkät alueet ja vapauttaa nykyisistä vastuista sellaiset kiinteistöt, jotka eivät sijaitse vesistöjen äärellä tai pohjavesialueilla.

Keskustelunaiheena olivat myös mm. ympäristöluvat ja Keski-Suomen kannalta tärkeä bioenergia.

Kiertueella oli mukana myös eduskuntavaaliehdokkaita.

naamagalleria_nettiin

Kategoriat: Uutiset