Opetusministeri Grahn-Laasonen Jyväskylässä 1.11.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen vierailee Keski-Suomessa tiistaina 1.11. Monipuoliseen päivään sisältyy puhe ammatillisen koulutuksen tapahtumassa, telttatapahtuma ja museovierailu yhdessä MEP Henna Virkkusen kanssa.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen avaa koulutuksen reformia, ja europarlamentaarikko Henna Virkkunen luo katsauksen ammatillisen koulutuksen ajankohtaisiin kuulumisiin eurooppalaisin silmin Paviljongissa Jyväskylässä #ammatti16-seminaarissa. Tilaisuutta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.jao.fi/ammatti16.

Grahn-Laasonen ja Virkkunen ovat tavattavissa Jyväskylän kävelykadulla klo 13.15-13.45.

Museoliitto järjestää 31.10.–4.11.2016 ”Kutsu poliitikko museoon” -viikon. Suomen museot kutsuvat viikon aikana itselleen tärkeitä poliitikkoja tutustumaan museoiden toimintaan. Grahn-Laasonen ja Virkkunen tekevät myös vierailun museoon Jyväskylässä telttatapahtuman jälkeen.

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset