Lotta Ahola jatkaa piirin puheenjohtajana

Keski-Suomen Kokoomus kokousti Keuruulla Viikinlahden Campuksella. Piirikokous sai vieraakseen puoluesihteeri Kristiina Kokon, joka kuunteli tarkalla korvalla keskisuomalaisten ajatuksia puolueen linjoista ja yhteiskunnan tilasta.

Kokoomuksen jäsenistö kokoontui sääntömääräiseen syyskokoukseen Keuruulla Viikinlahti Campuksella. Keuruun tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Hannu Mars. Viikinlahti Campuksen tervehdyksen toi Sari Saarinen ja paikan historiaa valoitti Tapio Paappanen.

Kristiina Kokko vieraili nyt ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa. Piirin väki oli tyytyväinen siihen, että puoluesihteeri ei pelkästään pitänyt poliittista tilannekatsausta, vaan hänellä oli myös aidosti aikaa keskustella jäsenistön kanssa ja kuunnella keskisuomalaisten toimijoiden ajatuksia.

Piirin puheenjohtajana jatkaa yksimielisesti Lotta Ahola. Kolmannelle kaudelle piirin puheenjohtajaksi valittu Ahola on Jämsästä ja jo kokenut puoluehallituksen jäsen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Katja Isomöttönen Jyväskylästä ja Tapio Paappanen Keuruulta. Piirihallituksen jäseniksi vuodelle 2020 valittiin:

 • Lotta Ahola, Jämsä (puheenjohtaja)
 • Katja Isomöttönen, Jyväskylä (1. varapuheenjohtaja) (uusi)
 • Tapio Paappanen, Keuruu (2. varapuheenjohtaja)
 • Olli Jämsén, Äänekoski
 • Hanna Laakso, Laukaa
 • Juho Neuvonen, Jyväskylä (uusi)
 • Niilo Nissinen, Jyväskylä (uusi)
 • Ulla Palmu,  Saarijärvi (uusi)
 • Leila Saikkonen, Jyväskylä (uusi)
 • Tuija Siltanen, Viitasaari
 • Aki Virtaniemi, Luhanka (uusi)
 • Ville Väyrynen, Muurame (uusi)

 

Piirikokous laati kokouksessa julkilausuman, jonka esitteli julkilausumatoimikunnan puheenjohtajaksi valittu Juho Neuvonen. Jukilausuman otsikko on ”Keski-Suomen Kokoomus vaatii heallitukselta todellisia työllisyystoimia”.

 

Lisätiedot:

Lotta Ahola, puheenjohtaja, puh. 040 756 8206

Eeva-Kaisa Rouhiainen, toiminnanjohtaja, puh. 040 7783149

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset